Випуск магістрів

17-02-2017 Переглядів: 550

17 лютого в Національній академії внутрішніх справ для десятків вихованців навчально-наукового інституту № 1 і № 2 сталася знакова подія – відбувся випуск здобувачів ступеня вищої освіти магістра.

Випуск магістрів

На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували захисників нашої країни, котрі поклали своє життя за її свободу і незалежність та поклали квіти до пам'ятника «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС України».

Випуск магістрів

По тому начальник відділу органцізації служби Євген Дурнов зачитав наказ, і слухачі, котрі закінчили магістратуру з відзнакою, отримали дипломи від ректора НАВС.

Випуск магістрів

Також документи про закінчення навчання випускникам вручили перший проректор академії Станіслав Гусарєв і професор кафедри філософії права та юридичної логіки Михайло Васильович Костицький.

Випуск магістрів

Випуск магістрів

Вітаючи винуватців свята, Володимир Чернєй зазначив : «Всі ці роки ми жили з вами як одна велика родина, і тому, коли ви покинете нашу Альма матер з вами залишиться й частинка нашої душі. У майбутньому на вас чекає багато випробувань і відповідальна праця, тому я бажаю вам завжди залишатися вірними собі та Закону, бути мудрими не по рокам і впевнено кокувати до своєї мети».

Випуск магістрів

Наприкінці всіх присутніх святковим концертом привітав відділ соціально-гуманітарної роботи, подарував гарний настрій та позитивні враження.

Тож нехай щастить вам, дорогі випускники, на вашій довгій професійній дорозі.

Випуск магістрів

Ганна Вербило

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X