Нове поповнення в НАВС

06-08-2016 Переглядів: 83

У навчально-науковому інституті № 4 НАВС відбулися урочистості з нагоди вручення залікових книжок здобувачам ступеня вищої освіти бакалавра за спеціальністю «Право».

Так з нагоди професійного свята в актовій залі зібралась велика родина Національної академії внутрішніх справ.

Нове поповнення в НАВС

Нове поповнення в НАВС

За традицією на початку заходу були покладенні квіти до пам’ятника співробітникам правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Нове поповнення в НАВС

Нове поповнення в НАВС

До слова був запрошений перший проректор Станіслав Гусарєв, який від ректорату та колективу академії поздоровив присутніх з успішним складанням вступних випробувань та зазначив, що за 95-річну історію навчального закладу тут пройшли підготовку понад 50 тисяч правоохоронців і сьогодні до великої родини навчального закладу приєдналися понад 300 майбутніх фахівців, яким працювати у підрозділах МВС, Національної поліції та Національної гвардії України. Для цього у виші є всі умови, починаючи від матеріально-технічного забезпечення і закінчуючи потужним науково-викладацьким складом. «Успішний освітній процес складається з плідної взаємодії обох сторін - слухачів та вишу. Тож за необхідності звертайтеся до викладачів кафедр, методистів та керівництва з освітніми та, навіть, особистими питаннями. Ми завжди знайдемо спільне вирішення ваших проблем», - зазначив проректор і побажав всім наснаги та терпіння для здобуття юридичного фаху.

Нове поповнення в НАВС

Нарешті настала важлива мить – зачитаний наказ про зарахування та вручені залікові книжки.

Нове поповнення в НАВС

Нове поповнення в НАВС

Людмила Зеленко, фото Леоніда Кальченка

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X