Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

20-11-2014 Переглядів: 150

19 листопада в актовій залі Національної академії внутрішніх справ не вщухала музика та оплески, адже саме цього дня в житті багатьох її вихованців сталася знамення подія – випуск.

Так, отримавши дипломи юристів, відмітили фінішну пряму свого навчання слухачі-магістри факультету підготовки працівників органів внутрішніх справ та юридично-психологічного факультету ННІЗН.

За доброю традицією, що склалася в академії, під час урочистих подій найкращі випускники поклали квіти до пам’ятника співробітникам ОВС, які загинули при виконанні службових обов’язків в зоні АТО та в мирний час. Серед них – учасники антитерористичної операції Сергій Саєнко та Віталій Косолапов.

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

З вітальним словом до випускників звернувся ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй, який відзначив належний рівень знань, які отримали випускники та дав мудрі настанови на майбутнє: «Ви довго йшли до цієї події. Сьогодні ви отримуєте дипломи - посвідчення того, що ви готові до самостійного життя. Ми живемо з вами в непрості часи – захищаємо цілісність своєї держави. Українці завжди були патріотами, але, на жаль, практичне розуміння слова «патріотизм» дається нам великою ціною й іноді вона буває дуже гірка. Я вам бажаю щастя, добра, нових здобутків, адже навчання й наука – це динаміка нашого життя, тому постійно вчіться й гідно виконуйте обов’язки людини».

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Начальник навчально-наукового інституту заочного навчання Юрій Опалинський підкреслив, що нині в Україні відбувається перебудова всієї системи органів державної влади, наповнення її новим змістом. Професія юриста має важливу особливість – постійно вдосконалюватись, підвищувати свій професійний рівень.

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Випуск це завжди розлука. Розлука учнів з їхньою alma mater. Ми сподіваємося, що ця визначна подія стане ще одним щаблем для подальшого розвитку випускників, а набуті знання вони повсякчас вдало використовуватимуть на практиці. В академії ж, у свою чергу, завжди будуть відкриті двері для її вихованців.

Нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Тож нехай щастить вам на життєвій дорозі!

Ганна Вербило,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X