День відкритих дверей

14-10-2014 Переглядів: 502

Навчально-науковий інститут права та психології 11 жовтня гостинно відкрив свої двері для усіх охочих ознайомитися з його традиціями та звичаями.

Організовано зустріч із випускниками ліцеїв, шкіл, коледжів, для того, щоб максимально точно зорієнтувати їх в подальшому здобутті освіти. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають рішення: чи обрати цей навчальний заклад для навчання?

День відкритих дверей

Сьогодні абітурієнти отримали нагоду поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками та керівництвом інституту, особисто розпитати про всі аспекти, умови та вимоги до навчання.

Гості оглянули територію інституту, бібліотеку, аудиторний фонд, спортивні зали, гуртожиток. Майбутні студенти пересвідчились, що в інституті діє потужна науково-дослідна база, а навчати їх будуть висококваліфіковані педагоги, які будуть допомагати їм опанувати найпрестижніші спеціальності юриста та психолога, створюючи сприятливі умови для здобуття якісної освіти європейського рівня.

Презентацію для майбутніх абітурієнтів, які прибули з різних куточків України, розпочав заступник директора інституту, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Кваша. Він зазначив, що за майже 95-ти річну історію існування академії, структурним підрозділом якої є навчально-науковий інститут права та психології, наш інститут завжди виконував свою функцію: сприяв розвитку юриспруденції та психології, готуючи кваліфікованих фахівців. За роки свого існування навчальний заклад підготував більше семи тисяч фахівців. Не зважаючи на те, що 2014 рік є дуже непростим для усієї країни, наша академія продовжує залишатися одним із найпрестижніших навчальних закладів у системі МВС.

День відкритих дверей

За словами Ірини Тімуш, заступника директора інституту, доктора юридичних наук, професора – викладацький склад в інституті потужний – це своєрідний конгломерат теорії та практики. Серед викладачів – колишні керівники Міністерства внутрішніх справ України та його структурних підрозділів, фахівці з інших правоохоронних структур, адвокати-практики. Тому, плануючи навчальний процес, ми передбачаємо підготовку кадрів, які володіють достатнім рівнем наукових знань, професіоналізмом. Звичайно, однієї лише теоретичної підготовки замало. Важливе значення має практика. У нас налагоджено зв’язок між інститутом та правовими структурами. Це передусім Міністерство юстиції України, суди, прокуратура та органи внутрішніх справ.

Своїми враженнями про навчання поділилися і першокурсники інституту. Зокрема, Марина Мельник, мріяла про розмаїте студентське життя і лише ставши студентом, відчула його принаду.

Вчитися! Вдумливо і наполегливо, творчо і свідомо. Але, було б не цікаво лише навчання. Адже, звичайне буденне життя мало чим приваблює молодь. Сьогодні їм надається можливість розкрити свій потенціал – було б бажання.

Студенти у нас не сумують. Якщо ви відчуваєте в собі бажання рухатися у напрямі наукової діяльності – вступайте до наукових гуртків. Спортсменам – відкриті двері спортивних секцій. А якщо ви творча людина, то саме у колективі художньої самодіяльності вам місце. Саме тут панує креатив!

День відкритих дверей

Наостанок, усім гостям навчального закладу Ірина Тімуш побажала нових зустрічей у стінах навчально-наукового інституту права та психології.

Світлана Головатюк,
фахівець ГСГР ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X