Представники академії провели майстер-класи для учнів столичних ліцеїв

26-03-2024 Переглядів: 452

Традиційно працівники Національної академії внутрішніх справ проводять просвітницькі та профорієнтаційні заходи в загальноосвітніх закладах м. Києва. 20 і 21 березня в ліцеях № 9 «Гармонія» та № 8 Оболонського району столиці організовано майстер-класи щодо поводження з вибухонебезпечними предметами в разі їх виявлення та з надання домедичної допомоги.

Під час зустрічі з ліцеїстами доцент кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз Юрій Приходько і фахівець групи виховної, соціальної роботи та дозвілля ННІ № 2 Дмитро Верескун проаналізували типові ситуації, а також алгоритм дій у разі виявлення підозрілих предметів.

Інструктор навчально-тренувального відділення домедичної підготовки Київського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ННІ № 1 старший сержант поліції Анатолій Басараб провів заняття з домедичної підготовки, під час якого було розглянуто особливості серцево-легеневої реанімації, домедичної допомоги в разі масивної зовнішньої кровотечі, порушення прохідності дихальних шляхів. Ліцеїсти мали змогу відпрацювати алгоритм дій з надання допомоги постраждалим до приїзду медиків.

Представники академії провели майстер-класи для учнів столичних ліцеїв

Наприкінці зустрічі фахівець групи виховної, соціальної роботи та дозвілля ННІ № 2 майор поліції Віталій Редька спільно з курсантами-консультантами юридичної клініки «EXPERT» розповіли ліцеїстам про умови вступу та навчання в академії, а також про особливості професій слідчого, оперуповноваженого, спеціаліста-криміналіста і судового експерта.

 

ННІ № 2 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X