Омріяні дипломи

07-04-2017 Переглядів: 187

7 квітня в актовій залі НАВС панувала святкова атмосфера, адже сьогодні для більш ніж 1000 слухачів навчально-наукового інституту № 4 відбулась знакова подія – випуск.

За традицією, що склалася в академії, на початку заходу було покладено квіти до Меморіалу мужності, вірності, героїзму працівників Міністерства внутрішніх справ України.

Омріяні дипломи

Відкриваючи урочисті збори, проректор академії Руслан Сербин привітав усіх присутніх з цим визначним днем та запросив до слова ректора НАВС Володимира Чернєя. У своїй промові Володимир Васильович зазначив, що в такий нелегкий для країни час освіта має дуже велике значення, адже фахівці з якісною підготовкою нині особливо необхідні правоохоронній системі. Він також побажав випускникам не зупинятись на досягнутому, впевнено йти до здійснення мрій та постійно поповнювати багаж своїх знань.

Потому директор навчально-наукового інституту № 4 Іван Мотиль оголосив прізвища випускників, які отримали дипломи з відзнаками, а також зачитав наказ про закінчення навчального закладу іншими слухачами.

Омріяні дипломи

Від науково-педагогічних працівників напутніми словами та життєвими порадами поділився завідувач кафедри теорії держави та права Андрій Завальний, а випускниця Катерина Семеняка подякувала керівництву академії та викладачам за роки навчання.

Тож бажаємо вихованцям НАВС успіхів у їх подальшій діяльності та підкоренні професійних вершин.

Омріяні дипломи

Ганна Вербило,
відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X