Співпраця Ради молодих вчених НАВС із Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України

07-03-2024 Переглядів: 478

7 березня відбулося засідання Ради молодих вчених Національної академії внутрішніх справ. До обговорень діяльності консультативно-дорадчого органу було запрошено голову Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України – доктора юридичних наук, професора, професора кафедри криміналістики Національного університету «Одеська юридична академія» Олесю Ващук. Також у роботі засідання взяли участь науково-педагогічні працівники, представники наукових товариств, юридичних клінік і наукових гуртків академії, які здійснюють науковий пошук за напрямами діяльності Ради.

Співпраця Ради молодих вчених НАВС із Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України

Порядок денний засідання охоплював низку пріоритетних питань. Зокрема, голова Ради молодих вчених НАВС, викладач кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки ННІ № 1, кандидат юридичних наук капітан поліції Кирило Яровий висвітлив ключові аспекти діяльності Ради за 2023 рік у звітному форматі, зосередив увагу на порядку ведення документації, основних правилах користування й накопичення інформаційного ресурсу. Своєю чергою секретар Ради, ад’юнкт відділу докторантури та ад’юнктури капітан поліції Юлія Васюта представила план наукової роботи Ради на 2024 рік, окреслила основні завдання самоврядного об’єднання наукової молоді, спрямовані на підвищення наукової, інноваційної та громадської активності молодих вчених.

З огляду на результативність і перспективний план розвитку діяльності Ради, одним із пріоритетних питань у межах засідання стало встановлення взаємодії організації з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Щодо цього питання виступив начальник відділу організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності підполковник поліції Віктор Корольчук, який акцентував на напрямах співробітництва: визначенні інноваційних завдань у сфері наукової та науково-технічної діяльності; міжнародній взаємодії; проведенні спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності щодо функцій та ролі наукових досліджень, а також професійного портрета науковця.

Представники Ради молодих вчених академії та голова Ради при МОН України обговорили умови підписання меморандуму про партнерство з метою вдосконалення та поглиблення співпраці науковців, консолідації зусиль задля розвитку наукових потужностей України.

 

Рада молодих вчених НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X