«Демократія через дії»

22-03-2024 Переглядів: 126

Курсантка 3-го курсу навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ, консультант юридичної клініки «De Jure» капрал поліції Ангеліна Ротт на запрошення ГО «Центр молоді Чернівців» взяла участь у тренінгу «Демократія через дії», що проходив 15–17 березня в м. Чернівці під егідою Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) у партнерстві з ГО «Боротьба за права».

На заході обговорили низку тем, пов’язаних із засадами забезпечення демократії, дотримання прав людини, реалізації механізму владних і суспільних відносин. В ігровій формі за допомогою кейс-методик присутні мали можливість встановити соціальні ролі кожного, розглянули різні політичні режими й ідеології, особливості функціонування сучасної Української держави та участі населення в ній. До імітованого процесу проведення виборів долучилися всі учасники тренінгу, потім спільно обговорили результати виконання практичного завдання та кейсового блоку загалом.

Участь у таких заходах практичного спрямування здобувачів вищої освіти сприяє формуванню професійних компетентностей та підвищенню рівня фахової підготовки майбутніх правоохоронців і правників.

«Демократія через дії»

 

Навчально-науковий інститут № 3 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X